Pohja:

4 kpl Kananmunaa
2 dl Sokeria
200 g Taloussuklaata
200 g Margariinia, sulatettu
2,5 dl Vehnäjauhoja
1½ tl Leivinjauhetta
1 tl Vaniljasokeria


Täyte:

Appelsiinimarmeladia oman maun mukaan.
Me käytimme kaksi pakettia Saarioisten marmeladia, yhteensä 460 g.

Kuorrutus:

200 g Maito/taloussuklaata
3 rkl Valmista kahvia

Koristeeksi voi laittaa kahvipapumakeisia tai suklaanappeja.

Valmistusohje:

1. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
2. Lisää munavaahdon joukkoon vuorotellen kuiva-aineseos, jäähdytettyä sulaa suklaata ja rasvaa.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhottettuun tasapohjaiseen vuokaan.
4. Paista 175
°C uunin alaosassa 1,15h (Huomioi uunin teho!)
Itse pidimme kakkua uunissa vain 45 minuuttia.
5. Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Levitä väleihin marmeladia.
6. Kuorrutusta varten mittaa kahvi ja paloiteltu suklaa mikroastiaan.
Kuumenna mikrossa täydellä teholla 30 sek. sekoita ja jatka kuumentamista 1 sek. kerrallaan välillä sekoittaen kunnes suklaa on täysin sulanut.
Vesihaude oli itsellämme käytössä.
7. Kuorruta kakku ja koristele.